EDİRNE / MERKEZ - Şükrüpaşa Anaokulu

Serkan BELEN - Okul Müdürü

Ankara´nın Polatlı ilçesinde dünyaya geldim. Babamın memuriyeti dolasıyla üç yaşında iken döndüğümüz asıl memleketimiz olan Bolu´ da ilk, orta ve lise öğrenimimi tamamladım. 1992 yılında girdiğim Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun oldum. Aynı sene ilk görev yerim Mardin İlinin Ömerli ilçesinin Yaylatepe Köyüne atandım. Ardından Zonguldak İli Kdz. Ereğli İlçesinde kısa bir süre çalıştıktan sonra halen görev yapmakta olduğum Edirne´ ye tayin oldum. Burada Meriç ve Lalapaşa ilçelerinde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra Edirne Mithatpaşa İlkokuluna okul müdürü olarak atandım ve burada 5 yıl görev yaptıktan sonra 2019 yılı temmuz ayında Merkez Şükrüpaşa İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.